İmplant Fiyatı

İmplant uygulamaları her geçen yıl artarak devam etmektedir. Tam dişsiz ağızlarda veya birkaç dişin eksik olduğu durumlarda başarıyla uygulanan implantlar klasik diş köprülerine oranla kullanım olarak çok daha fazla konfor sağlamaktadır. Bu avantajının yanında fiyat olarak bir miktar daha fazla ödeme yapılması gerekir Çünkü implant malzemesi pahalıdır.

"<yoastmark

İmplant Safhaları

İmplant uygulaması üç aşamalıdır. İşlemin detaylı olması fiyatların artmasına neden olur.

Birinci aşama cerrahi aşamadır. İmplantlar kemik içerisine cerrahi olarak yerleştirilirler.

İkinci aşamada birkaç ay sonra uygulanan iyileşme başlıklarının takılması aşamasıdır. Bu iki aşamada tam steril şartlarda yapılır. Sonrasında üçüncü aşamaya geçilir. Bu safhada ise dayanaklar takılır. Sonra normal diş köprüsü yapımı gibi implant üstü yapısının yapım aşaması başlar. İmplantın klasik köprülerden farklı fiyatta olmasının sebebi bu iki aşamalıdır.

İmplant Fiyatı Ne Kadar?

Normal diş köprülerine oranla 2000 ₺ -3000 ₺  gibi fazla ödeme yapılması gerekir. Ancak implant yapılır ise diş kesmeye gerek kalmaz. Hareketli protez takılması da gerekmez.

En iyi implant uygulaması doğru planlanmış uygulamalardır. Hastanın uzun vadeli istek ve ihtiyaçlarına göre planlanıp yapılan implantlar yıllar boyu sağlıkla kullanılabilir.

2021 implant fiyatları  kullanılacak implantın fiyatına göre değişiklik gösterir Alman Amerikan İsrail İsviçre İsveç ve Türk malı implantlar en çok kullanılanlarıdır. Fiyat olarak yaklaşık 2500-6000 ₺ seviyesindedir. Size uygun implant fiyatına öğrenmek için ücretsiz muayene ve röntgen hizmetinden faydalanabileceğiniz diş kliniği için 05493474347

Randevu alıp implant maliyetleriniz öğrenmek isterseniz 0549 347 4 347 numaralı telefondan bize ulaşabilirsiniz.

İmplant fiyatı  önemli değildir. Yapılan implantı verimli kullanmak önemlidir. Ucuz implant diye bir şey yoktur maliyete düşürülür implant uygulamaları vardır. Bunlar hakkında ayrıntılı bilgi muayene olduğunuzda öğrenebilirsiniz.

İmplant Çeşitleri ve Fiyatları

Tek diş eksikliğinde yapılabildiği gibi birden fazla diş eksikliği veya çenedeki bütün dişlerin kaybedildiği durumlarda da uygulanabilir. Son yıllarda giderek artan bir tedavi yöntemi olan implant ile eksik diş tedavisi yapılır. İyi planlanmadığı ve doğru uygulanmadığı zaman sorunlara yol açabileceği gibi iyi bir uygulama yapıldığında yüz güldüren sonuçlar vermektedir .Eksik dişlerin yeniden kazanılması doğal diş fonksiyonu gibi vazife görmesi çiğneme konforu sağlaması implantların en büyük avantajıdır .

İmplant malzemesi giderek çeşitlenmektedir. Hepsi birbirine benzese de yüzlerce çeşit implant markası bulunur. İmplant markaları seçilirken dikkat edilmesi gereken en önemli konu fiyat değildir. İmplantın uzun zamandır uygulanan bir implant olması tercih edilmelidir.  Yeterli klinik çalışmanın yapılmış olması da uygulama istenmelidir. İşlem sırasında ve sonrasında ihtiyaçları karşılayacak alternatif protez ve uygulama parçalarının olması son derece önemlidir

İmplant fiyatları 2021 Ocak ayında döviz kurlarına göre güncellenmiştir. Temmuz ayı itibariyle implant fiyatları yeniden güncellenecektir. Her yıl Ocak ve Temmuz ayında döviz kurlarına göre güncellenen iptal fiyatlarını öğrenmek için Bego implant sayfasını mutlaka ziyaret etmelisiniz.